vineri, 13 februarie 2009

mihaela radulescu - demo foot fetish

Mihaela Radulescu ne da mereu motive sa-i admiram picioarele si grija ei pentru ele. Priviti noua aparitie a Mihaelei.



Stilul Mihaelei Radulescu a reusit sa socheze de fiecare data. Pentru noi prin ... picioare si tot ce tine de subiectul asta. Mihaela a aparut la un eveniment monden, purtand un accesoriu cel putin neobisnuit.
Mihaela Radulescu a mers la intalnirea cu colegii ei intr-o rochie cu imprimeuri, extrem de stransa pe corp sa-i puna in evidenta silueta, si cateva accesorii discrete. Insa, nu si ... geanta. Prima impresie doar !!!. La o privire mai atenta, aceasta putea fi remarcata pe… glezna vedetei. “Este vorba despre un model Chanel Ankle Bag din colectia primavara-vara 2008”, a declarat stilista Dana Budeanu. Un astfel de accesoriu costa aproape 1.200 de euro !

Nimic prea scump pentru picioarele Mihaelei Radulescu ! Nu?

P.S. Astept pareri!

3 comentarii:

  1. Problema e ca in un accesoriu de de cateva mii de euro nu sta ceva neaparat frumos.
    Cel putin in cele doua poze cu pantofii sau papucii aia nu reprezinta nimic sau cel putin din punctul meu de vedere nimic deoarece foot fetish nu e vb numai de "papuci de fite".
    Si inca ceva la M. R. numai picioarele au ceva de spus in rest....
    Oricum e parerea mea, sper sa nu ma injure nimeni.
    Plus ca pozele sunt mediocre facute de un paparazi in cautare de ceva banuti, nici nu se compara cu cea din FHM.

    RăspundețiȘtergere
  2. pt anonim : calitatea proasta a pozelor e evidenta. dar nu e vina mihaelei ! are niste picioare deosebit de sexy; iar pantofii si sandalele le fac si mai sexy

    RăspundețiȘtergere
  3. P.S. e un loc unde se incurajeaza exprimarea parerii. nici vorba de injuraturi. nu as permite eu ! deci fara grija anonim; scrie tot ce simti si crezi

    RăspundețiȘtergere