joi, 12 februarie 2009

mihaela radulescu


o sa incep cu una dintre cele mai longevive si sexy moderatoare tv : mihaela radulescu ! e o diva si din punctul nostru de vedere, cel cu privire la foot fetish! nu a existat emisiune in care sa nu asteptam poate da un cadru mai lung pe sandalele ei sau pe pantofii ei ...
sper sa ii fac un portofoliu bogat cu tot ce tine de picioarele ei! sper deoarece s-a scris mult despre ea si a fost pozata des! voi gasi poze cu talpile ei, degetele ei,... cu tot ce-i determina pe cei de aici s-o considere o MILF !!!

6 comentarii:

  1. Imi place mult stilul Mihaelei, dar mai mult imi place atitudinea ei....inteligenta, spontana, frumoasa, puternica, independenta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer sa fiu nu sunt in topul meu (picioarele ei).....sunt departe de a fi perfecte....in plus, cred ca poarta 40 la picior.....sunt adeptul picioarelor fine, care sa exprime multa feminitate....imi plac de ex picioarele unei colege de-a ei - gabriela vranceanu firea.

    RăspundețiȘtergere
  3. masm deja ai facut si prima propunere. te rog trece-o la pagina de propuneri!

    RăspundețiȘtergere
  4. Are dreptate masm.
    De fapt pe femeia asta daca nu este imbracata peste 80 la suta din corp,nu prea e sexi.
    Cautati poze cu ea in costum de baie.
    In plus este o alta moldoveanca...
    Apropo de moldovence si in general romance,cred ca li s-a modificat ADN-ul de pe vremea cand domnitorii tarilor romane le dadeau turcilor ca sa scape cu viata.

    RăspundețiȘtergere