luni, 9 martie 2009

Andreea Mantea - audi


Daca tot am barfit-o pe Daniela Crudu... nu puteam s-o exclud pe Andreea Mantea. Iarasi o sa se ia brutt de mine din cauza degetelor incatusate in sanda. Oricum daca dai un zoom pe ele (poza e mare) o sa distingi niste degete frumoase, un pic prea cuminti (pe gustul meu) din cauza ca nu au oja pe ele. Si asta in contrast cu look-ul ei pervers...

11 comentarii:

  1. e adevarat,se disting niste degete frumoase si exista posibilitatea sa fie date cu lac...pozele sunt prea cuminti(gustul meu):P...imi place sa vad degetele aliniate in mana,nu in sandale...scuze daca am sarit calul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu exact la ce te referi brutt... din pacate putine vedete (nu numai autohtone) au portofolii de poze cu tematica foot fetish. Sper la un moment dat unele dintre ele sa-si recunoasca foot fetish-ul prin niste imagini pe care sa ni le ofere. Sau poate blogul o sa aiba succes si o sa ne permitem sa cumparam astfel de poze (precum cele sugerate de tine)!

    RăspundețiȘtergere
  3. revenind la poza : nu ai fi preferat sa fie oja rosie ?

    RăspundețiȘtergere
  4. ce zici de....neagra?!...

    RăspundețiȘtergere
  5. ai si tu dreptate...rosii,sa fie in ton cu masina...dupa parerea mea,intotdeauna unghiile bine ingrijite tre sa fie date cu o oja ce asigura contrastul cu pielea...sa iasa in evidenta...asa cum cred ca le ai si tu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Avand in vedere ca acel lac incolor nu contrasteaza cu nimic... Mantea mai trebuie sa lucreze daca vrea admiratori pentru piciorele ei!
    P.S. Contrastele mele raman de vazut... sau nu aici; nu sunt o vedeta!

    RăspundețiȘtergere
  7. off topic....in postul din 12 februarie..."Despre"...vorbesc singur:)!

    RăspundețiȘtergere
  8. daca-mi permiti o observatie...raspunzi foarte greu la comentarii si nu le treci in revista pe toate...dupa ce ca suntem putini,cei interesati de blogul tau,nici nu ne tii in priza...apoi,foot fetish...e ceva ce tine mai mult de domeniul sexului,nu de cel al modei si vedetelor...ar trebui sa faci si o sectiune xxx de comentarii...sa-mi fie iertate comentariile!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai atatea idei brutt...! De ce nu incerci sa faci si tu un blog? E atat de simplu!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. P.S. Oricum multumesc pentru observatie! O sa incerc, in limita timpului liber (e un hobby!)sa fiu promta!
    P.S.S. Si recunosc ca sunteti putini! Dar nu e obligatoriu sa fim multi ca sa impartasim cateva idei...!

    RăspundețiȘtergere
  11. nimic din 2010?>.....abia am descoperit blogul...si pare interesant;)....

    RăspundețiȘtergere