miercuri, 4 martie 2009

Daniela Crudu - FHM


Mai bine fiecare post sa aiba o vedeta surpriza; si o sa alternez modelele! Sper ca v-am surprins placut cu noul star! Desi parerea personala este ca nu are degete frumoase; glezne sunt cam groase si nu in cele din urma e cracanata ca un fotbalist. Totusi cred ca v-ar subjuga pe majoritatea cititorilor acestui blog...! Am dreptate ...? (nu e retorica intrebarea!!!)

15 comentarii:

  1. recunosc nu e genul meu, poate si datorita rolului de "prostanaca" pe care-l joaca in emisiune....nu cred ca se compara cu predecesoarea ei, andrea mantea, care are niste picioare perfecte....chiar superbe!

    p.s. cred ca trecem prea repede de la o vedeta la alta....ar trebui sa lasam un timp de cateva zile pt comentarii la fiecare in parte....parerea mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. masm: pot oricand sa revin la oricare dintre vedetele postate anterior. le vei cauta dupa eticheta!
    deocamdata vad ca dintre cateva sute care vizioneaza blogul zilnic, doar tu scrii...

    RăspundețiȘtergere
  3. daca as vedea degete sau talpi goale,as comenta...

    RăspundețiȘtergere
  4. ok brutt. f bine punctat! sper urmatoarele posturi sa fie mai pe gustul tau ...!

    RăspundețiȘtergere
  5. imi cer scuze,poate nu este locul meu aici sau nu inteleg fenomenul...ar trebui sa pui poze in care piciorul e la loc de cinste
    p.s. am postat niste comentarii...eram curios sa aflu parerea ta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are dreptate .Vrem sa vedem picioare goale. Eu am cev poze cu vdete de la noi si nu numai dar cred ca navigand pe net oricine la poate gasii.Sper la mai mult de la acest blog.Astept urmatoarele postari.

      Ștergere
  6. referitor la poza,exact zona ce ma intereseaza e pozata cel mai putin si nu se vede bine...despre degete nu pot spune nimic...sunt incatusate in acel papuc

    RăspundețiȘtergere
  7. Parerea mea este ca degetele de la picioare, in general arata mai bine intr-o sanda (papuci,...). Sunt ajutate sa stea grupate urmand o linie dreapta cat de cat. Daca le lasi libere putine picioare continua sa arate bine...; si asta din cauza lor. Dar or sa fie si multe poze cu degetele "descatusate" si bine inteles multe cu talpi goale. Promit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi frumos sa existe un club ceva unde sa putem si "gusta"niste degetele frumoase,nu doar sa vedem poze!dar pana atunci sunt bune ai pozele.

      Ștergere
  8. e dragutza dar are paranteza la picioare...in rest ok

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa inteleg ca daca ai paranteze la picioare e un defect?

    RăspundețiȘtergere
  10. frumoase degete i leasi suge non stop care fete are degete frumoase si vrea sa i le sug ma contactati pe id meu asta este colombochuri

    RăspundețiȘtergere
  11. Arata bine,bine.Nu am inteles de ce si-a bagat silicoane la sani!
    De ce oare vedetele de la noi trebuie sa-si bage silicoane sau cine stie ce substante prin toate locurile?Culmea este ca nu-si fac operatii estetice sa arate bine,sa nu se cunoasca interventia.Cu cat arata mai botoase ,mai umflate, mai gretoase cu atat sunt mai apreciate.
    Pentru exemplu,incercati sa gasiti 10 deosebiri intre Marinela Nitu si o papusa gonflabila.Si exemplele pot continua...

    RăspundețiȘtergere
  12. Feumuoaae degete bune de lins. La fel si ale Corinei Caragea,Simona Taranu,Adela Popescu,Diana Bart.

    RăspundețiȘtergere